All for One

ALL41 werk en dagbesteding is ontstaan vanuit vele gesprekken die wij als collega’s met elkaar hebben gehad, over het leven maar ook vooral over onze kijk op de huidige hulpverlening.
In een tijd waar de werkdruk steeds hoger wordt en er steeds minder oog is voor elkaar, wilden wij dit graag anders doen.
Doordat onze behoefte hierin heel sterk is en we zien dat de behoefte vanuit de hulpvrager hier ook sterk in groeit, zagen we hier een mooie kans; voor onszelf beginnen!
Vanuit onze visie, missie en vooral; vanuit ons hart voor de medemens. 

De naam (spreek uit als; All for one) is ontstaan vanuit het nummer 41. Dit nummer werd vroeger gedragen in de motorsport door een van onze medewerkers. Door de vele mooie gesprekken en zoekende naar de betekenis van dingen in het leven kwam ook dit nummer weer voorbij.

Zo kwam de naam ALL41 spontaan op in het hoofd van een andere medewerker.
Vanuit de gedachte; 1 voor allen en allen voor 1 = ALL 41

Jannette van Wijk - All41

Jannette van Wijk

Ik ben Jannette van Wijk, 38 jaar en moeder van een prachtige dochter.

De afgelopen jaren zijn voor mij, zowel werk gerelateerd als in de privé situatie, turbulent geweest.
Het creëren van een goede balans in mijn leven is dan ook iets wat mij actief heeft bezig gehouden (en nu nog) omdat dit van belang is om op alle fronten te kunnen functioneren zoals je zelf graag zou willen, maar ook om lekker in je vel te zitten en vooral; om jezelf te kunnen zijn.
In mijn vrije tijd onderneem ik graag leuke dingen met mijn dochter en wandel ik graag in de natuur of ben ik te vinden op mijn sup.

Sinds 2009 ben ik afgestudeerd HBO Sociaal Pedagogische Hulpverlener en sindsdien werkzaam in de zorg.
Op verschillende werkplekken heb ik de afgelopen jaren veel ervaring opgedaan als begeleider, trainer, en in coördinerende en leidinggevende functies.
Daarnaast heb ik veel ervaring op het gebied van ADHD en Autisme. Dit komt door mijn jarenlange werkervaring met onder andere deze doelgroep, maar ook omdat mijn dochter Autisme en ADHD heeft en ik hierdoor veel boeken heb gelezen, lezingen heb gevolgd, autisme ondersteuning heb mogen ontvangen en dit in de dagelijkse praktijk toepas.
Naast professional ook ervaringsdeskundige dus!

Veel verschillende methodes zijn tijdens mijn carrière de revue gepasseerd en daarbij is gebleken dat mijn voorkeur als professional, maar ook als mens, uitgaat naar de presentiebenadering.
Mijn motto: iedereen is anders!
Kort gezegd komt het er op neer dat ik daarom probeer aan te sluiten bij iemands behoefte.
De behoefte in ondersteuning, maar ook in de behoefte gehoord en gezien te worden.
Onder andere deze kwaliteit zet ik dan ook graag in bij ALL41, want je gehoord en gezien voelen,
is iets wat we allemaal nodig hebben!

Auke de Graaf - All41

Auke de Graaf

Mijn naam is Auke de Graaf, 27 jaar, en trotse papa van een fantastische dochter.
Veel mensen zijn onbekenden van zichzelf, dat kan leiden tot een contactbreuk in jezelf. Ieder mens heeft het recht om zijn vleugels uit te slaan, daarbij moeten we de balans in onszelf vinden.

De afgelopen jaren heb ik mij ontwikkeld tot een stabiele factor. Het zijn niet de omstandigheden die maken wie je bent of hoe jij je voelt. Soms kom je voor uitdagingen in het leven te staan, waarin jezelf geen invloed op hebt. Je hebt alleen invloed op hoe jij hier zelf mee om gaat. Onvoorwaardelijk liefde voor ons zelf, dan wel voor elkaar is de kern. Om weer bekende van jezelf te worden, is er persoonlijke ontwikkeling nodig. Iedereen doet dit op zijn of haar eigen manier, want iedereen is uniek! Persoonlijke ontwikkeling zorgt voor verdieping, zingeving, geluk en succes.

Sinds 2012 ben ik werkzaam binnen de Koninklijke Landmacht, wat ik met plezier heb gedaan. Later heb ik mijn diploma tot persoonlijk begeleider specifieke doelgroepen behaald, waarin ik veel ervaring in de maatschappelijke zorg heb opgedaan.
Ik ben ervaringsdeskundige op het gebied van ADHD, middelengebruik en gokken.

Samen kunnen we onderzoeken door welke lens we heen kijken, om te bouwen aan een onderlinge, gelijkwaardige relatieband. Verbinding, vertrouwen en wederkerigheid zijn sleutelwoorden die hierop aansluiten.